Afrikaanse leeuwensafari

Afrikaanse wildsafari’s zijn leuk en leerzaam, maar maken uw Afrikaans uitje ook opmerkelijk. Afrikaanse leeuwensafari’s zijn reispapieren met extreme ervaringen, waarin men de verheven wezens kan herkennen tijdens een rit op een olifant of vanuit een open safarivoertuig. Leeuwensafari’s bieden pioniers bovendien de mogelijkheid om een ​​korte blik te werpen op olifanten, panters, neushoorns, bizons, giraffen en talloze soorten gazellen, evenals een breed scala aan vogels. In ieder geval moet men tijdens het regelen van een Afrikaanse leeuwensafari een gecertificeerde jachtofficier gebruiken om het bezoek volledig beschermd te maken.

Afrikaanse leeuwensafari’s komen voor in de karakteristieke leefruimte van leeuwen en zijn te vinden in gebieden als Zuid-Afrika, Botswana, Namibië, Kenia en Tanzania. Een deel van de gevierde Afrikaanse leeuwensafari’s vindt plaats in Kruger National Park, Pilanesburg National Park en Kalahari Gemsbok National Park in Zuid-Afrika; Chobe National Park, Central Kalahari Game Reserve en Linyanti Game Reserve in Botswana; Etosha National Park in Namibië; Lake Manyara National Park, Ngorongoro Conservation Area en Tarangire National Park in Tanzania; en Aberdare National Park, Samburu National Reserve en Masai Mara National Reserve in Kenia.

Kruger National Park is misschien wel de meest gerenommeerde openbare parken op de landmassa en biedt uitstekende openingen voor game-review. Het recreatiecentrum werd in 1889 opgericht om het ongetemde leven van Zuid-Afrika veilig te stellen en bevat nu een groter aantal soorten natuurlijk leven dan enig ander wild in Afrika. Pilanesburg National Park is het op drie na grootste openbare park in zuidelijk Afrika en is, omdat het een park zonder darmziekte is, ideaal voor wildonderzoek. Kalahari Gemsbok National Park is dan weer een halfwoestijnpark tussen Namibië en Botswana, dat bovendien een breed assortiment aan wezens op de tribune heeft.

Chobe National Park in Botswana is het derde grootste wildpark van het land en wordt geprezen om zijn immense menigten olifanten en wilde ossen. Botswana heeft bovendien het Linyanti Game Reserve, dat bekend staat om zijn enorme trots van leeuwen en kolossale menigten olifanten. Tanzania heeft waarschijnlijk de grootste en meest onvolwassen wildwinkels in Afrika, met zijn Lake Manyara National Park (populair vanwege zijn in bomen klimmende leeuwen) en het Ngorongoro Conservation Area met zijn schitterende leeuwen met donkere manen. Het Masai Mara National Reserve is een van Kenia’s beste ongetemde levensonderbrekingen en ondersteunt het hele jaar door leeuwenpopulatie, terwijl leeuwen ook te zien zijn in Aberdare National Park te midden van een geweldig uitzicht.

Afrikaanse leeuwensafari’s kunnen echt een verbluffende ervaring zijn, vooral als je voorzichtig bent met de organisatie van voorbereide natuuronderzoekers en meester-wildspotters.