Wat je moet weten over crypto -financiering

Ondanks zijn recente opkomst staat de crypto -financiële markt nog in de kinderschoenen. Hoewel veel mensen geld verdienen door op het juiste moment in te kopen, verliezen anderen geld.

De Blockchain -technologie is een gedecentraliseerd verwerkingssysteem dat alle transacties registreert en opslaat. Het heeft tal van use cases in verschillende industrieën. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor gaming, bedrijven en beleggen. Het is ook gebouwd op een bewijs van het belang.

Het is belangrijk op te merken dat sommige landen het gebruik van cryptoassets hebben verboden. Deze omvatten Iran, China, Marokko en Bangladesh.

Een veel voorkomende richtlijn is dat niet meer dan 10% van uw totale portefeuille moet worden geïnvesteerd in deze risicovolle investeringen. Het is belangrijk om uw portefeuille te diversifiëren om het risico te verminderen.

Als u besluit om cryptocurrency te lenen, is het belangrijk om een platform te selecteren waar u zich prettig bij voelt. U moet ook controleren of het platform legitiem is.

Er zijn twee soorten crypto -financiële platforms: gecentraliseerd en gedecentraliseerd. Licentie -exploitanten verzamelen gegevens van klanten en rapporteren kapitaalwinsten aan de autoriteiten veilig cryptocurrencies kopen. De gecentraliseerde systemen lijken meer op traditionele financiën. Het verschil ligt in het feit dat een gecentraliseerd platform wordt gerund door een derde partij, terwijl een gedecentraliseerd platform wordt gerund door een gemeenschap van gebruikers.

Een gedecentraliseerd financiële platform stelt gebruikers in staat om geld te lenen en te storten zonder privé -informatie. Ze hebben toegang tot fondsen van over de hele wereld. De rentetarieven zijn hoger op digitale valuta’s dan op contante deposito’s bij banken.